disclaimer

Meningen geuit in de artikels op Vol Leven zijn die van de individuele auteurs, en niet noodzakelijk die van de redactie.

Ondanks de zorg die het Vol Leven team besteedt aan de informatie die op deze site verschijnt kan deze soms toch onvolledig of incorrect zijn.

De informatie op Vol Leven is louter informatief en mag niet als adviserend worden aanzien. De teksten op deze site mogen niet gezien worden als vervanging van de professionele mening van een arts of andere professional. Vol Leven is niet aansprakelijk voor schade of letsel ten gevolge van gebruik van de informatie op deze site.

Rechten
Niets uit deze website mag worden overgenomen, geheel of gedeeltelijk, zonder de expliciete toestemming van de redactie. Bezoekers mogen de gepubliceerde media niet verveelvoudigen, openbaar maken of verdelen, ook niet via een eigen netwerk. Het is niet toegestaan artikels en of beeldmateriaal te kopiëren en op andere websites of magazines te gebruiken. Al het gepubliceerde materiaal van Vol Leven – inclusief tekst en beeldmateriaal – is beschermd onder het auteursrecht en eigendom van Vol Leven.

Toestemming
Bij het quoteren van materiaal op Vol Leven dient een duidelijke bronverwijzing vermeld te worden.

Niet commerciële websites mogen wel een snippet en inleiding van maximaal 200 woorden op hun site plaatsen, mits linken naar het volledige artikel.

Zou je graag iets van Vol Leven publiceren in uw krant, magazine of website? Gelieve contact op te nemen met hoofdredacteur Ilse Bacqué (email) .

Persberichten mogen zonder toestemming geplaatst worden, samen met de bijbehorende afbeeldingen.

Affiliate links
Om inkomsten te genereren die het onderhoud en de werking van Vol Leven mogelijk maken, maakt Vol Leven gebruik van affiliate links, als u hierop klikt en tot aankoop overgaat ontvangt Vol Leven een kleine compensatie. Deze links worden naar eigen discretie in de teksten gebruikt.