AFGELOPEN – Giveaway: Bees and Lions wolbroekje

bees-ad-125x125Met veel plezier brengen wij u vandaag een giveaway geschonken door onze eigenste Katia Smits, de sterke dame achter Bees and Lions. Jullie kunnen een handgebreid wolbroekje naar keuze winnen tot maatje 86-92. In de galerij hierboven zien jullie alvast enkele voorbeeldjes van haar werk.

Katia is een echt wolwondertje en verft, spint en breit superleuke creaties, alles met de hand. Voor mijn zoontje spon en breide ze van deze ruwe wol:

041

dit supermooie truitje:

truitje

Je kan je broekje volledig zelf bepalen: kort of lang en kleurencombo naar keuze. Vertel ons in een reactie wat voor moois jij wil laten maken.


Over de schrijver

Laura Schuerwegen

Laura Schuerwegen

Na acht jaar in West en Centraal Afrika te vertoeven woont Laura nu in Malawi met haar man en drie kinderen. Ze schreef twee boeken over zelfzorg en een kinderboek (in het Engels, verkrijgbaar op Amazon) en blogt op Authentic Parenting.

12 Berichten

 • Oh wauw ik zou een heel mooi optrekbroekje willen voor over wasbare luiers in mooi zwart/roze tint voor mijn divatje ♡

 • Oh die wolletjes en creaties zijn zo mooi, ik zou graag een broekje winnen voor onze jongste van 8 maanden….en ik kan niet wachten tot de bestelde wolletjes van Katia door de brievenbus vallen!

 • Wow een mooi wol broekje voor mijn zoontje voor over zijn wasbare luiers zou heel tof zijn. Ik vind die blauw/bruine wel heel mooi!

 • Wauw dat zou super zijn, zit juist te dubben om te beginnen met wolbroekjes voor de nacht.
  Chris zit nu in kledingmaat 62-68 en qua kleur vind ik bruin/blauw wel erg leuk!

 • Oh super! Ik dacht er binnenkort zelf te maken. Maar met nul brei-ervaring is het misschien beter om er eentje als voorbeeld te hebben 🙂
  Onze prutsemie zou er heel goed mee staan. En ze zijn makkelijk voor potjestraining!

 • Ik zou heel graag zo’n mooi wollen broekje winnen voor mijn kindje die ik half maart verwacht. Bij mijn zoontje heb ik de wol pas na een half jaar ‘ontdekt’ en het is zo heerlijk zacht en warm! Nu wil ik dus het liefst vanaf dag 1 mijn kindje alleen maar in natuurlijke materialen hullen: wol(-zijde), biokatoen en natuurlijk katoenen luiers. Zo’n mooi gekleurd en gebreid broekje zou een fantastische aanvulling zijn! We zullen echter wel af moeten wachten of het roze of blauw wordt;) Maar ik vind paars/lichtblauw ook prachtig voor een jongen óf meisje 🙂

 • Ik zou graag een leuke wolbroek willen hebben voor ‘s nachts voor onze kleine meid.
  Wil graag proberen of dat de oplossing is. Pak nu toch steeds naar de wegwerp helaas.
  Op dit moment draagt ze maat 74 van kledingmaat.

 • Ik zou graag een lange of halflange wolbroek voor mijn zoontje willen, in blauw of groentinten