AFGELOPEN – Giveaway: Fidella Draagdoeken – voucher

Jammer! Deze actie is voorbij. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en giveaways.

Vandaag bieden we onze tweede giveaway aan! Een voucher voor 30 euro bij Fidella! Fidella wraps zijn 100% biologisch katoen en komen in verschillende kleuren en maten. Voor dertig euro heb je al een poppendrager of slingringen. Leg je een klein beetje bij, dan kan je een tricot drager of ringsling kopen. Of beschouw het gewoon als een fikse korting op jouw droomdoek!!

Fidella verkoopt zowel geweven als rekbare doeken, ringslings en mei tais. Op de site vind je ook doeken en dragers van Rose and Rebellion en ByKay.

Wat moet je doen om deze voucher te winnen? Gewoon de stappen volgen in de Rafflecopter widget!

a Rafflecopter giveaway

Over de schrijver

Laura Schuerwegen

Laura Schuerwegen

Na acht jaar in West en Centraal Afrika te vertoeven woont Laura nu in Malawi met haar man en drie kinderen. Ze schreef twee boeken over zelfzorg en een kinderboek (in het Engels, verkrijgbaar op Amazon) en blogt op Authentic Parenting.

14 Berichten

 • Hoi,

  Ik ben nog geen moeder maar ik kijk nu al enorm verlangend uit tot wanneer ik mijn kinderen kan dragen <3

  Ik zoek regelmatig vanalles op over draagdoeken en dit merk had ik nog niet gezien.

  Vooral Iced butterfly vind ik een geweldige print.

  groetjes,
  Elke

 • Mooie give a way! Ik zou de waardebon gebruiken voor korting op een mooie rose and rebellion drager…of toch een doekje…moeilijk hoor, er is zoveel moois!

 • Oh, leuke give-away. En leuke site ook, kende ik nog niet. Moest ik winnen, dan krijgt manlief de Fidella Rock n Rolla green splash, want elke draagpapa verdient eigenlijk toch ook wel zijn eigen doek, en die zou hij super vinden!

 • Een babydrager, dat lijkt me wel wat. Mijn dochter is achttien maanden oud en dol op doek maar ook dol op haar voetjes. Een drager kan onze uitstapjes wat vlotter maken 🙂

 • Zo’n fantastische give a way! Ooh, ik zou ook wel voor een drager gaan. Onze doeken gebruik ik ook wel veel voor onze jongste. De oma gebruikt onze babyversie van de drager. Grote zus mag dan ‘n toddler versie hebben.

 • Wij dragen onze twee meisjes (nu bijna 2 en 3.5 jaar) al vanaf dag 1, eerst met een rekbare, dan met een geweven en ten slotte met een manduca. Onze tricot is jammer genoeg kwijt dus de bon zou heel welkom zijn om opnieuw een rekbare te kopen. Ik ben ook al lang aan het twijfelen om een ringsling te maken/kopen… twijfel genoeg dus, maar zeker is dat ik de bon héél goed zou gebruiken 😉

 • Ik ben draagconsulente en ik zou een Fidella FlyTai Rock n Rolla kopen voor mijn consulten kopen. Zo eentje ontbreekt nog in mijn aanbod.
  Groetjes,
  Sabrina

 • Super give away. Ik draag mijn dochter al, maar met een zelfgemaakte doek, omdat ik geen geld heb om een te kunnen kopen. Dus hoop dan met de voucher wel een echte te kunnen kopen!