AFGELOPEN – Giveaway: Keppeke Lamino’s draagdoek

Ilse Bacqué
Geschreven door Ilse Bacqué

Jammer! Deze actie is afgelopen. Volg Vol Leven op Facebook om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en giveaways

Vandaag geven we Keppeke-draagdoek weg !

Omdat alle baby’s verdienen gedragen te worden heeft Keppeke Babywraps een volledig nieuwe lijn van geweven draagdoeken ontwikkeld, gemaakt van natuurlijke vezels.

Keppeke gaat voor moderne patronen, innovatieve retrostijl en buitengewone creatieve en artistieke designs!
Alle stoffen uit onze speciale collectie worden geweven in Vlaanderen, België, door een gereputeerde wever die een uitmuntende kwaliteit garandeert.

In het bijzonder is Keppeke heel trots om haar eigen unieke Flemish Blend voor te stellen, een mengeling van katoen (ongeveer 40%) en VLAS (ongeveer 60%).

Vol Leven zendt een van haar lezers een gezellige, zachte Lamino’s Limoengroen op. Een doek met  losse binding, ideaal voor baby’tjes. Om je kindje te dragen vanaf de geboorte!

a Rafflecopter giveaway

Over de schrijver

Ilse Bacqué

Ilse Bacqué

Ilse (°1987) is getrouwd met Wouter en is thuisblijfmama voor haar dochter (°2013). Ze is geboren en getogen in Brugge, genoot haar opleiding tot theologe aan de KULeuven en wil bewuste keuzes maken in haar leven en de opvoeding van dochterlief. Wasbare luiers, draagdoeken, borstvoeding, suikervrij, vrij leren,... het behoort allemaal tot haar dagelijks taalgebruik.

16 Berichten

 • Mooie actie! Ik ben inmiddels hoogzwanger (bijna 42 weken) van ons eerste kindje en mijn lief is inmiddels helemaal enthousiast geworden over dragen en vooral de doeken. Hij wil niet eens een ergonomische draagzak maar liever een extra doek. Dit zou voor hem de ideale zijn. Zijn eigen doek.

 • Ik werk in het Nederlandse parlement en draag mijn dochter bijna elke dag van en naar het kinderdagverblijf in het gebouw. Dit levert voor veel mensen inzichten op over hoe mooi het is om te dragen en ik krijg er dan ook veel vragen en opmerkingen over. Vooral over hoe mooi het er uit ziet en hoe blij zij er van is. Zo heb ik er al meer mensen van overtuigd hoe prachtig dragen is!

 • We hebben nog niet echt grappige situaties mee gemaakt. Wel vind ik het zelf altijd grappig om te zien hoe mensen kijken op het moment dat ik (als zwangere vrouw) mijn dochter op mn rug in de draagzak doe. Ze zijn echt bang dat ik haar elk moment kan laten vallen, terwijl mijn dochter heel rustig mee werkt en volledig vertrouwen heeft dat het goed komt.

 • Als draagdoekconsulent draag ik vaak mijn draagpoppen in de doek of drager naar de auto. Het blijft grappig dat sommige mensen op mij afkomen om naar de ‘baby’ te komen kijken 😉

 • Heerlijk om te dragen! Ons meisje van bijna 6 weken heeft heerlijk carnaval gevierd bij mij in de doek. Genieten!

  • dag Daniëlle, je kan inloggen op de rafflecopter door op ‘rafflecopter’ te klikken hierboven en de voorgestelde acties te doen (via twitter, facebook en blogpost hieronder). Heel veel succes met je deelname!
   groetjes,
   Ilse
   Vol Leven redactie

 • Ik draag nog niet zo lang, en veel grappige situaties zaten er nog kiet echt tussen. Wel een spectaculair moment: dragen in de tuin terwijl papa overvliegt met de helicopter. Maar papa was in de lucht een beetje gedesoriënteerd en heeft ons toen niet zien staan. En ik maar zwaaien!

 • Super actie! Het grappigste vind ik als ik mijn dochter draag in de winkel, de reacties van andere mensen.

 • Ik knoopte mijn slapende meisje op mijn rug op in een overvolle luchthavenhall. Spijtig dat ik de blikken niet kon fotograferen 🙂

 • Leuke give-away! Het grappigste zal ongetwijfeld in een binnenspeeltuin geweest zijn, al dragend met de oudere kindjes in het klimrek. Niet evident, maar we zijn er door geraakt.

 • Een grappige draagsituatie die ik vaak meemaak is dat mensen vol verbazing vragen of er wel degelijk een baby in die doek zit. Ongeloof troef!

 • Oh zo leuk!nog niets grappig hier, ik ben nog maar in het begin van het avontuur met de draag, ik sta nu nog te ’sukkelen’ thuis met een meitai en zou graag overschakelen naar een doek… misschien de ideale gelegenheid. Dragen is leuk!