AFGELOPEN – Giveaway: Moms Liquid Love

 

Caitlin van Moms Liquid Love geeft een sieraad weg! In dit sieraad kan moedermelk, placenta, een haarlokje, een navelstreng(stompje), as of een foto verwerkt worden! (Eigenlijk kan er nog veel meer in verwerkt worden dus mag je Caitlin gerust eens uitdagen).

De sierraden van Caitlin kennen een heel persoonlijke geboorteverhaal. Na een moeilijke periode van kolven voor haar premature dochter, besefte Caitlin maar al te goed hoe vluchtig die eerste prille maanden zijn. Onvoorstelbaar hoe snel de babytijd voorbij gaat en hoewel je alles zou willen bewaren, vervliegt er toch zoveel. Dus ging ze op zoek naar iets tastbaar om aan die periode te kunnen vasthouden. Zo kwam ze uit bij unieke moedermelksierraden.

Hoe kan je winnen? 

Ga een kijkje nemen op Moms Liquid Love en vertel ons wat je wil laten maken (welk sierraad, welke specificaties, voor wie etc), originele ideeën krijgen een extra punt!

extra punten (optioneel!!!):

  • Like Moms Liquid Love op Facebook
  • Like Vol Leven op Facebook
  • Verzend een bericht over de giveaway op Twitter
  • Pin dit artikel op Pinterest
  • Deel deze post op Facebook (zet de instelling “openbaar” op je veiligheid, zodat wij dit kunnen controleren)

Elk punt krijg je door een comment hieronder te laten met de stap die je gezet hebt en (indien mogelijk) de link (naar de statusupdate, twitter post, pin etc). Je extra punten zijn ENKEL geldig als je een bericht hieronder post dat je ze gedaan hebt.

Over de schrijver

Laura Schuerwegen

Laura Schuerwegen

Na acht jaar in West en Centraal Afrika te vertoeven woont Laura nu in Malawi met haar man en drie kinderen. Ze schreef twee boeken over zelfzorg en een kinderboek (in het Engels, verkrijgbaar op Amazon) en blogt op Authentic Parenting.

24 Berichten