AFGELOPEN – Giveaway: Opvoeden in een Gestoorde Wereld

giveaway
Laura Schuerwegen
Geschreven door Laura Schuerwegen

Met veel plezier geven we vandaag een exemplaar van “Opvoeden in een Gestoorde Wereld” (2013, 295 blz.)  weg, van de hand van Eugenie van Ruitenbeek en Jan Nouwen. (Verzendkosten zijn voor rekening van de winnaar!!)

bookcover

Opvoeden in een gestoorde wereld

Hoe haal je negativiteit uit je relatie en je ouderschap en voed je je kinderen op in liefde, in een wereld waar dat niet vanzelfsprekend is? Op deze vraag wil dit boek – geschreven door een Nederlands koppel – een antwoord op geven.

Over de auteurs

Jan is consultant/coach en opleider, gespecialiseerd in bewustzijnsontwikkeling, organisatieontwikkeling en maatschappelijke innovatie. Eugenie is auteur, spreekster, adviseur en inspirator. In hun werkzame leven hebben ze samen meer dan 40 jaar ervaring in bedrijfsleven, maatschappelijke dienstverlening, zorg en educatie. Daarnaast zijn ze ook vader en moeder van drie kinderen. Jan en Eugenie zijn entrepreneurs en onderwijsvernieuwers. Zij helpen ouders en professionals met advies, coaching en onderricht over opvoeden en opleiden vanuit liefde, waarheid en rechtvaardigheid. Daarnaast werken zij aan een nieuwe plek, midden in de wereld, waar opvoeden en opleiden weer bij elkaar worden gebracht om kinderen te leren hun eigen licht te zijn in een nieuwe wereld. Dit initiatief heet Freeskool Nederland.

Het boek word op 1miljoenboeken verkocht voor 22,50€.

Hoe kan je dit boek winnen? Eenvoudigweg de rafflecopter widget invullen hieronder!
a Rafflecopter giveaway

Over de schrijver

Laura Schuerwegen

Laura Schuerwegen

Na acht jaar in West en Centraal Afrika te vertoeven woont Laura nu in Malawi met haar man en drie kinderen. Ze schreef twee boeken over zelfzorg en een kinderboek (in het Engels, verkrijgbaar op Amazon) en blogt op Authentic Parenting.

5 Berichten