Ik bewaar jou niet in stof, ik bewaar jou in het licht

licht
Linda Stopa
Geschreven door Linda Stopa

Zachtjes kriebelt de herinnering
trekt wat aan mijn hart
rent door mijn buik
komt er in snikken uit

Ik omarm mijn verdriet
en glimlach om de herinnering
vertedert strijk ik langs de stof
om het voor een laatste keer op te vouwen

Inmiddels heb ik genoeg vertrouwen
ik snif, maar ben beslist optimistisch
het was tijd om weer wat los te laten

© Linda As

Over de schrijver

Linda Stopa

Linda Stopa

Linda Stopa publiceerde bij uitgeverij de wilg een poëzie en prozabundel "Pure Fantasie". Stond al op verschillende podia in zowel Nederland als België. Is verschenen met haar gedichten in verschillende bloemlezingen en gelegenheidsbundels. Zal in dit magazine verschijnen met een mengeling van oud en vers werk.

2 Berichten