het team

Laura Schuerwegen – Uitgever en oprichter

Laura SchuerwegenGeboren in Leuven en opgegroeid in West Vlaanderen – met tussenstop in Italië en Griekenland- leerde Laura haar partner kennen tijdens haar wilde jaren aan de Vrije Universiteit van Brussel. Samen zwierven ze gedurende de eerste jaren van hun huwelijk doorheen Noordelijk Europa,  West en Centraal Afrika, terwijl ze blogde op Authentic Parenting  en drie boeken schreef (in het Engels, verkrijgbaar op Amazon).

Met de voorbereidingen op een derde kindje verhuisde het gezin midden 2014 terug naar België en begon het idee om een Nederlandstalig magazine op te richten voor de bewuste medemens pas echt vorm te krijgen. Ondertussen vertrok het gezin al terug naar warmer oorden en settelden ze zich midden 2015 in Malawi. Naast schrijven en Vol leven is Laura actief betrokken bij haar unschoolende kroost en runt ze een bedrijf in Belgische chocolade.

Pinterest | Facebook | Twitter | Amazon


Valerie Nuytten – Hoofdredacteur

Valerie heeft drie kinderen met haar partner en samen beleven ze avonturen in voeding, natuur en het leven op zich. Ze geeft thuisonderwijs, heeft een hart voor gezonde voeding en wildpluk, ontdekte de liefdevolle kracht van in vrijheid zwanger zijn en bevallen, houdt van eenvoud, borstvoeding, luierloze baby’s, buitenslapen, op blote voeten lopen, voedselbossen, permacultuur, reizen,… Ze heeft een eigen website Natuurlijk Rauw Leven, waar ze mensen wil inspireren om gezonder te gaan leven en meer energie te krijgen.


Kathleen Leemans – Eindredacteur

Kathleen Leemans (30) is klinisch psychologe en full-time werkende mama van 2 dochters Nora (4) en Annabel (0). Gepassioneerd door wetenschappelijk onderzoek, ballet en haar gezin. Ook volop zoekende naar een weg in het ouderschapslandschap, open minded maar ook kritisch. Altijd nieuwsgierig en benieuwd naar nieuwe invalshoeken. Ze leert graag bij van anderen zonder daarbij zichzelf en haar gezin uit het oog te verliezen. Haar grootste inspiratiebron is haar dochter, van wie ze heel veel leert over zichzelf maar ook over de wereld en de verwondering van elke dag.

Ilse Bacqué – Eindredacteur

Ilse (°1987) is getrouwd met Wouter en is thuisblijfmama voor haar dochter (°2013). Ze is geboren en getogen in Brugge, genoot haar opleiding tot theologe aan de KULeuven en wil bewuste keuzes maken in haar leven en de opvoeding van dochterlief. Wasbare luiers, draagdoeken, borstvoeding, suikervrij, vrij leren,… het behoort allemaal tot haar dagelijks taalgebruik.