Review BZC-kledij: Popolini trainingsslip

Tina Toubac
Geschreven door Tina Toubac

Baby zindelijkheidscommunicatie werd al veelvuldig besproken op deze website, maar er zijn ook ondersteunende producten. In deze serie wil ik die belichten door middel van een reeks reviews. Zo ontdek jij welke producten werken voor BZC en waar je ze kan vinden. Vandaag review ik het Popolini Windelfrei trainingslip.

Wat is het?

Het is een slip in biokatoen met daarin een ingenaaide inlegger in badstof die wat dikker is en wat nattigheid aankan en het heeft ook een laagje waterdichte, maar ademende PUL.

Verkrijgbaar in volgende maten en deze prints: ecru, confetti en St.Malo

XS(50/56)

trainingsslip

trainingsslip

S (62/68)
M(74-80)
L(86-92)
XL (92-98)
trainingsslip confetti

trainingsslip confetti

prijs:
XS , S en M = €8,50
L en XL = € 9,90

verkrijgbaarheid

De meeste BZC-kledij van Popolini Iobio is vrij goed verkrijgbaar in België en Nederland. Indien niet voorradig kan je natuurlijk altijd vragen of ze dit willen bestellen bij Popolini. Dit shirt is zeker verkrijgbaar bij:

Klein Spook (BE)

Mammies en Pappies (BE)

pasvorm

Past mooi om de taille, heeft vrij grote been gaten, dus minder geschikt voor baby’s met smalle bovenbenen.

pluspunten
*vervaardigd uit biokatoen
* buiter ecru ook in twee prints te verkrijgen
* goede pasvorm
* geen dik pak tussen de benen
*het broekje kan gewassen worden op 40c° en in de droogkast op lage temperatuur en korte cyclus

minpunten
* doordat je baby een broekje draagt kan het fysieke signaal dat ze moeten gaan missen (het opspannen/ontspannen van de bekkenbodem)
* Het broekje moet echt goed om de bovenbeentjes aansluiten anders heb je lekken!

Besluit
Je moet het broekje natuurlijk naar beneden doen vooraleer je je baby kan laten plassen/ontlasten, op potje of boven de wastafel, …
Dat vraagt iets meer tijd dan wanneer je baby met blote billen in de draagdoek zit bijvoorbeeld, maar na een paar keer oefenen, lukt dat al vrij snel en verlies je misschien een seconde aan tijd. Wanneer er stoelgang in het broekje is, moet je het wel voorzichtig uit doen, zodat de benen van baby niet vol stoelgang hangen.In dat opzicht zou het misschien handig geweest zijn dat je het broekje ook zou kunnen openen met een velcro of drukknoop systeempje.

Over de schrijver

Tina Toubac

Tina Toubac

Ik ben Tina, moeder van 5 kinderen . Sinds ik moeder ben geworden ben ik steeds op zoek naar hoe ik zo natuurlijk mogelijk met mijn kinderen kan omgaan, dit uit zich in de manier van opvoeden, ik kijk naar de noden van mijn kinderen en probeer dan daar op in te spelen...

1 bericht

  • Ja even poseren S igel wat een mooie en schattige foto
    En natuurlijk een leuke en interessante review