Voorstelling boek: kefir en andere gefermenteerde culturen

kefir
Lut Bailleul
Geschreven door Lut Bailleul

Beste lezers,

Graag zou ik mijn boekje over kefir en andere gefermenteerde culturen willen voorstellen.

Het is een stap voor stap boekje die de beginners helpt en gevorderden inspireert.
Je vind er uitleg zowel over kefir maar ook over Scandinavische yoghurts,kombucha,jun enz. In het boek staan er recepten die heel makkelijk en dagelijks te maken zijn.
Door het grote succes wordt er nu aan een vertaling in het Frans gewerkt, als dit goed lukt wagen we ons aan een Engelse vertaling.

Het boekje kan bij mij verkregen worden wat goedkoper is dan bij de boekhandel.
Je kan me steeds contacteren via de website of per mail of via mijn fb-groep!

 

Over de schrijver

Lut Bailleul

Lut Bailleul

Lut Bailleul woont aan de zee met haar twee kinderen en haar hond en is gepassioneerd door alles wat met fermentatie te maken heeft. Haar interesse werd gewekt doordat ze kefir had gekregen van een vriendin . Hierbij werd ze onmiddellijk terug gebracht naar haar jeugd. Vroeger stond deze namelijk in de kelder en werd deze gedronken met grenadine. Na wat opzoeken en experimenteren besloot ze haar ervaringen te delen met anderen door het opstarten van haar eigen faceboekgroep om ervaringen en kefir te delen.