Borstvoeding voor peuters: zo ziet het eruit

bv kind
Laura Schuerwegen
Geschreven door Laura Schuerwegen

 

Zien voeden, doet voeden. Dus hoe beter borstvoeding normaliseren in een online magazine dan door een reeks mooie foto’s van voedende mama’s te delen met jullie. Voeden voorbij een jaar is al wat schaarser in onze maatschappij, toch is borstvoeding voor peuters ook nog heel gezond.

borstvoeding peuter

Vorige week begonnen we met de reeks door een serie foto’s van voedende baby’s te delen en de respons was massaal! Mijn inbox zat op slag vol en daardoor is deze post nog extra aangedikt met foto’s van voedende peutertjes.
Alvast heel veel dank aan de dames die hun foto’s hebben willen doneren.

 

borstvoeding peuters borstvoeding peuters borstvoeding peuters 20150206_125936-1

bv peuters

borstvoeding peuter

Volgende week delen we het derde deel van deze serie: ‘Zo ziet borstvoeding er uit: bij kleuters’.
Het eerste deel van deze reeks – ‘Zo ziet borstvoeding eruit: bij baby’s‘ – publiceerden we vorige week, neem gerust een kijkje.

Heb jij een kleuter (3-5 jaar) of kindje (5+) dat borstvoeding krijgt en wil je graag meedoen in deze reeks? Email je foto naar laura@volleven.be

Over de schrijver

Laura Schuerwegen

Laura Schuerwegen

Na acht jaar in West en Centraal Afrika te vertoeven woont Laura nu in Malawi met haar man en drie kinderen. Ze schreef twee boeken over zelfzorg en een kinderboek (in het Engels, verkrijgbaar op Amazon) en blogt op Authentic Parenting.